«ویتامِد زمزم» نسل جدید نوشیدنی ویتامینه در بازار
مهم
«ویتامِد زمزم» نسل جدید نوشیدنی ویتامینه در بازار
به گزارش روابط عمومی زمزم، همزمان با نزدیک شدن به فصل سرما، زمزم با معرفی محصول نوآورانه «ویتامد»، یک سپر ... ادامه ی مطلب
مقایسه نوشابه زمزم، پپسی و کوکا کولا
مقایسه نوشابه زمزم، پپسی و کوکا کولا
مقایسه نوشابه زمزم، پپسی و کوکا کولا
نوشابه یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها در ایران و جهان است و برندهای مختلف با طعم‌ها، فرمولاسیون و بسته‌بندی‌های متفاوت، سعی ... ادامه ی مطلب
تفاوت آسپارتام وسوکرالوز
تفاوت آسپارتام وساکرولوز
تفاوت آسپارتام وسوکرالوز
تفاوت‌های اصلی آسپارتام و سوکرالوز در ساختار شیمیایی، میزان شیرین‌کنندگی، پایداری حرارتی و نحوه متابولیسم آن‌ها در بدن است. آسپارتام ... ادامه ی مطلب
سرمایه گذاری در تولید، ارتقای رفاه کارگران و فروش و صادرات بیشتر/ اعتبار زمزم به کیفیتش وابسته است
سرمایه گذاری در تولید، ارتقای رفاه کارگران و فروش و صادرات بیشتر/ اعتبار زمزم به کیفیتش وابسته است
به گزارش روابط عمومی زمزم ایران، علی‌اکبر منتظری، با تأکید بر لزوم هم‌افزایی وهمکاری همگانی برای دستیابی به رشد پایدار، ... ادامه ی مطلب
میزان قند نوشیدنی های مختلف چقدر است؟
میزان قند نوشیدنی های مختلف چقدر است؟ 1
میزان قند نوشیدنی های مختلف چقدر است؟
  در سال‌های اخیر، آگاهی از ترکیبات و ارزش تغذیه‌ای نوشیدنی‌ها برای بسیاری از مصرف‌کنندگان اهمیت پیدا کرده است. یکی ... ادامه ی مطلب
جدیدترین مطالب
ویژگی فروشنده های حرفه ای
ویژگی فروشنده های حرفه ای
ویژگی فروشنده های حرفه ای
8 آذر 1399
نوشابه از دوران « باستان » تا « امروز»
نوشابه از دوران « باستان » تا « امروز»
نوشابه از دوران « باستان » تا « امروز»
8 آذر 1399
بهار زمزم در راه است
بهار زمزم در راه است
بهار زمزم در راه است
8 آذر 1399
باید و نبایدهای تبلیغ محصول
باید و نبایدهای تبلیغ محصول
باید و نبایدهای تبلیغ محصول
8 آذر 1399
یک کارمند خوب و حرفه ای را نباید از دست داد
یک کارمند خوب و حرفه ای را نباید از دست داد
یک کارمند خوب و حرفه ای را نباید از دست داد
8 آذر 1399
استویا؛ گیاه برگ عسلی
استویا؛ گیاه برگ عسلی
استویا؛ گیاه برگ عسلی
8 آذر 1399
لوگوی زمزم حرف می زند
لوگوی زمزم حرف می زند
لوگوی زمزم حرف می زند
8 آذر 1399
همه می دانند و هیچکس نمی داند!
همه می دانند و هیچکس نمی داند!
همه می دانند و هیچکس نمی داند!
8 آذر 1399
آشنایی با نحوه تولید نوشابه
آشنایی با نحوه تولید نوشابه
آشنایی با نحوه تولید نوشابه
8 آذر 1399
نقش آموزش در بهسازی نیروی انسانی
نقش آموزش در بهسازی نیروی انسانی
نقش آموزش در بهسازی نیروی انسانی
8 آذر 1399
ایفای مسئولیت اجتماعی در کسب و کار
ایفای مسئولیت اجتماعی در کسب و کار
ایفای مسئولیت اجتماعی در کسب و کار
8 آذر 1399
سطوح چهارگانه اخلاقی در سازمان کدامند؟
سطوح چهارگانه اخلاقی در سازمان کدامند؟
سطوح چهارگانه اخلاقی در سازمان کدامند؟
8 آذر 1399
1 23 24 25 26 27 30