ژامبون و دسر ژله با نوشابه

تا آن جا  که همه ما می‌دانیم نوشابه برای رفع عطش و تأمین آب مورد نیاز بدن است، اما ظاهراً استفاده‌های دیگری هم می‌توان از نوشابه داشت که تهیه ژامبون نوشابه‌ای و دسرژله نوشابه از آن جمله است. بگذریم از اینکه بعضی از افراد از نوشابه به عنوان غذا هم استفاده می‌کنند. 

ژامبون نوشابه‌ای 
شامی دلنشین برای شب‌های عید و تعطیلات آخر هفته در کنار خانواده و در فضایی آرام و دلنشین جهت گذران اوقات خوب و به یادماندنی. 

  مواد لازم برای 4 نفر:
ژامبون: یک کیلوگرم 
شکر قهوه‌ای: 1 پیمانه 
نوشابه یا ماء‌الشعیر: یک دوم پیمانه 
آناناس خرد شده (دلخواه): 1 پیمانه 

  طرز تهیه: 
تمامی قسمت‌های ژامبون را به شکر قهوه‌ای آغشته می‌کنیم سپس بر روی آن نوشابه و آناناس ریخته و در دمای 450 درجه سانتی‌گراد یا 140 درجه فارنهایت به مدت نیم‌ساعت قرار می‌دهیم.  سپس از فر خارج کرده و سرو کنید.

دسر ژله نوشابه با یخ

دسر ژله نوشابه با یخ در روزهای گرم تابستان می‌تواند برای مدت بیشتری احساس تشنگی را رفع کند. این نوع دسر که طرفداران زیادی به خصوص در بین کودکان و نوجوانان دارد، بیشتر در رستوران‌های لوکس عرضه‌ می‌شود. 

  مواد لازم برای 4 نفر:
ژله آلوئه‌ورا  :  2 بسته
 زمزم «کولا»:   1 لیوان
آب جوش:   2 لیوان

  طرز تهیه: 
یک بسته ژله آلوئه‌ورا را با یک لیوان آب جوش و یک لیوان نوشابه مشکی مخلوط کرده و آرام هم می‌زنیم تا گاز آن از بین نرود، دو سوم ژله را در هر لیوان می‌ریزیم و یک سوم مابقی ژله را نگه می‌داریم.
یک سوم باقی مانده را با همزن می‌زنیم تا کف کند و وقتی ژله نوشابه‌مان که داخل یخچال گذاشتیم نیم‌بند شد کف را قاشق‌قاشق روی ژله می‌ریزیم.
برای یخ هم باز یک بسته دیگر آلوئه‌ورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط می‌کنیم و می‌گذاریم ببندد. بعد مربع مربع برش می‌دهیم و مثل یخ می‌ریزیم روی نوشابه‌ها و یک نی برای طبیعی‌تر جلوه دادن آن داخلش می‌گذاریم.
دسر اکنون آماده سرو است.

 

نظرات کاربران آنچه شما به اشتراک گذاشتید ...
    ارسال دیدگاه
    اولین کسی باشید که دیدگاهی مینویسد ”ژامبون و دسر ژله با نوشابه”
    امتیاز شما:
    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد ، بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند