برای لطافت و زیبایی پوست چه چیزی بهتر از گلاب؟
گلاب از تقطیر گل محمدی به دست میآید و از نظر عطر در میان گلها ممتاز است و خواص درمانی فراوانی دارد؛ در طب سنتی گلاب به عنوان گرمی شناخته میشود که خون را قلیایی میکند.
گلاب در طب سنتی مصارف درمانی بسیاری داشته است، به عنوان مثال درد دندان را با چکاندن چند قطره گلاب روی دندان تسکین میبخشیدند.
گلاب برای انواع پوستها به خصوص پوستهای خشک و حساس مناسب است، یکی از موارد استفاده گلاب برای پاک کردن پوست است و میتوان به جای محصولات شیمیایی پاک کننده از گلاب استفاده کرد.
استفاده دیگر گلاب جهت طراوت و تازگی پوست است، پس از هر بار استحمام که منافذ پوست باز هستند گلاب را به پوست صورت بمالید چون گلاب به سرعت جذب پوست میشود و به دلیل افزایش جریان خون باعث شادابی آن میگردد.
گلاب دارای خاصیت ضدعفونی کننده است و برای طراوت و شادابی پوست سر و موها مفید است، همچنین سردرد را میتوان با ریختن چند قطره گلاب در کف سر و ماساژ آن برطرف کرد.
گلاب برای رفع جوشهای بدن بسیار موثر است، مقداری گلاب را با جوش شیرین مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید سپس این خمیر را 1 ساعت یا تمام طول شب روی جوشهای خود قرار دهید.
گلاب به دلیل خاصیت ضدعفونی کننده و ضدمیکروبیاش برای شستوشوی چشمها مناسب است؛ برای رفع خستگی و درد چشم میتوانید مقداری گلاب به پشت پلکها بمالید.
گلاب برای رفع مشکلات گوارشی مانند نفخ، دلپیچه، تهوع و اسهال مفید است و به همین دلیل اغلب برای رفع این مشکلات نبات و گلاب حل شده در آب داغ را پیشنهاد میکنند.
گلاب در رفع دردهای روماتیسمی موثر است.
از بخور گلاب میتوان برای درمان گلودرد و بیماریهای تنفسی استفاده کرد.
گلاب موجب تقویت و شادابی قلب و معده میشود و اضطراب و نگرانی را رفع میکند.
براى معالجه گرمازدگی بهترین راه خوردن گلاب همراه با مقداری یخ است، درگرمازدگی شدید این روش تولید تهوع نموده و صفرا را خارج میکند و شخص بهبود مییابد.
گلاب بهترین نوشیدنی برای کسانی است که دچار خونریزی و مشکلات سینه و گلو هستند؛ گلاب ناراحتی سینه را از بین میبرد و از بیهوشی جلوگیری میکند.
نوشیدن گلاب سرد، گرمی درون را از بین مىبرد و بدن را تقویت میکند.
بوییدن گلاب براى تقویت قلب و جلوگیری از بیهوشى و تقویت حواس مفید است.
نوشیدن و بوییدن گلاب سردرد را برطرف میکند، به خصوص سردردى که در اثر هواى آلوده یا آلودگی صوتی باشد.