درنشست سراسری مدیران زمزم مطرح شد: کیفیت، خط قرمز زمزم است

به گزارش روابط عمومی زمزم ایران، در این نشست که با حضور معاونین دفتر مرکزی و مدیران کارخانه‌های زمزم در خصوص موضوعات کیفی تولید برگزار شد موارد اعلامی کیفی بررسی و تعیین راهکار شد.

بر پایه این گزارش، در این جلسه برای رفع معایب مطرح شده از سوی مشتریان به واحد CRM به صورت فنی صحبت شده و از سوی مدیرعامل گروه دستور پیگیری فوری صادر شد.

سعید عبدالهی نژاد مدیرعامل زمزم ایران با اشاره به تاکیدهای بالادستی در هلدینگ صنایع غذایی سینا تاکید داشت: کیفیت خط قرمز زمزم است و باید تمام ۱۳ کارخانه تولیدی زمزم در سراسر کشور با کیفیت عالی محصول به دست مصرف کنندگان برسانند.

او ادامه داد: با توجه به رشد صادرات، اهمیت کیفیت ثابت در زمزم بیش از پیش مورد توجه بوده و خواهد بود.

گفتنی است که موضوع ضایعات، مواد اولیه و کنترل کیفیت از دیگر مباحث مطرح در این جلسه بود که با حضور مدیران کارخانه های زمزم در ۱۳ نقطه ایران بررسی و تعیین تکلیف شد.

ارسال دیدگاه
اولین کسی باشید که دیدگاهی مینویسد ”درنشست سراسری مدیران زمزم مطرح شد: کیفیت، خط قرمز زمزم است”