اقتصاد مقاومتی نقشه راه فعالیت های زمزم ایران

براساس سیاستهای کلی «سلامت» که از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شده است، سازمانها، دستگاهها و نهادهای مختلف دولتی به ویژه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی موظف به ایجاد شرایط و بسترهای مناسب برای عملی شدن این سیاستها گردیده و تکالیفی برای آنان معین شده است.
سیاستهای کلی سلامت همچنین به طور غیرمستقیم برای سایر بخشها از جمله صنایع غذایی در راستای تولید مواد سالم و سلامت محور مواردی را گوشزد نموده که تأمین امنیت غذایی و بهرهمندی عادلانه آحاد مردم از سبد غذایی سالم و فرآوردههای بهداشتی ایمن همراه با استانداردهای ملی و معیارهای منطقهای و جهانی و نیز تلاش برای اصلاح سبک زندگی مردم در عرصه تغذیه از آن جمله است. بدون تردید نقش مواد غذایی اعم از جامد و نوشیدنی در حفظ و افزایش سلامت مردم از اهمیت بالایی برخوردار است و از این منظر میتوان گفت صنایع نوشیدنی در کنار سایر صنایع غذایی مسئولیتی سنگین و حساس بر عهده دارند.
بر همین مبنا شرکت زمزم ایران به عنوان یکی از معتبرترین و مقبولترین شرکتهای تولید محصولات نوشیدنی، تولید محصولات « سلامت محور» را در دور جدید فعالیتهای خود در رأس برنامهها قرار داده و با استفاده از انواع گیاهان سودمند و مفید برای سوخت و ساز بدن میکوشد تا سهم اندکی در تحقق سیاستهای کلی سلامت داشته باشد. نکته مهم در این مورد آن است که به موازات تلاش برای ارتقای سطح سلامت عمومی جامعه چنانچه به هر میزان از تمایل و رویکرد مردم به مصرف کالاهای خارجی به خصوص مواد غذایی و نوشیدنیها کاسته شود و مصرف تولیدات داخلی رواج پیدا کند، به همان میزان بر سطح سلامت و سالمسازی جامعه ( البته به شرط تولید مواد و کالاهای کاملاً مطابق با استانداردهای تعیین شده و با کیفیت بالا) افزوده خواهد شد.