زمزم گل کرد

دومین شماره نشریه زمزم، نشریه داخلی گروه زمزم ایران (دوره جدید) حاوی مطالب گوناگون از جمله اخبار و گزارش‌های مرتبط با صنعت نوشابه‌سازی خردادماه امسال منتشر شد. نخستین شماره نشریه زمزم نیز اسفند ماه سال گذشته انتشار یافته بود.

در دومین شماره نشریه زمزم علاوه بر یادداشت‌ مدیر عامل که به تشریح مسایل و موضوعات کلی از جمله اقدامات انجام شده و برنامه‌های آینده شرکت اشاره دارد، گزارشی از نمایشگاه اگروفورد، تاریخچه نوشابه‌سازی در ایران، معرفی انواع محصولات جدید زمزم و ماجرای مردی که سال‌ها است به جز نوشابه چیزی دیگری نخورده به چاپ رسیده است.

نخستین شماره زمزم نیز حاوی مطالبی از جمله گزارش سمینار مدیران بازاریابی و فروش سراسر کشور، عکسی از کارکنان قدیمی زمزم، معرفی برخی از محصولات زمزم و گفت و گو با معاون بازاریابی و فروش این شرکت است.

نشریه زمزم به مدیرمسئولی دکتر مهدی یزدان‌شناس نایب رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت زمزم ایران به صورت 4 رنگ با کاغذ گلاسه هر دو ماه یکبار منتشر می‌شود و شامل تازه‌ترین مقالات علمی، پژوهشی، مباحث آموزشی، اخبار و گزارش‌های تخصصی، گفت‌و‌گو با مدیران و مسئولان گروه زمزم ایران و شرکت تابعه آن و نیز مطالب خواندنی و سرگرم کننده است.

نظرات کاربران آنچه شما به اشتراک گذاشتید ...
    ارسال دیدگاه
    اولین کسی باشید که دیدگاهی مینویسد ”زمزم گل کرد”
    امتیاز شما:
    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد ، بخش های مورد نیاز علامت گذاری شده اند