یک پیشنهاد فراسودمند

عضو هیأت علمی گروه زیستفناوری موادغذایی پژوهشکده علوم و صنایع غذایی از تولید پودر نوشیدنی فراسودمند زرشک خبر داد.
به گزارش خبرنگار زمزم، احمد بالندری گفت: پودر نوشیدنی فراسودمند زرشک به همت محققان پژوهشکده علوم و صنایع غذایی تولید و در شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار کشور عرضه شد.
وی افزود: میوه گیاه زرشک دارای خواص دارویی و درمانی بسیاری است که به طور قطع فرآوردههای غذایی و نوشیدنیهای تهیه شده از آن میتواند به عنوان یک محصول فراسودمند مورد بهرهبرداری قرار گیرند.بالندری در خصوص مزایای پودرنوشیدنی فراسودمند زرشک تصریح کرد: رنگ جذاب، خواص درمانی منحصر به فرد، طعم دلپذیر، استفاده از شیرینکنندههای طبیعی و خاصیت آنتیاکسیدانی از مهمترین مزیتهای تولید این پودر طبیعی به شمار میروند.
وی به فرمولاسیون طبیعی پودرنوشیدنی فراسودمند حاوی پروبیوتیک اشاره و تأکید کرد: با توجه به اینکه این پودرنوشیدنی از میوه طبیعی زرشک بیدانه تولید میشود از اهمیت اقتصادی بالایی برخوردار است و میتواند به محصولی قابل رقابت با نوشیدنیهای موجود در بازار تبدیل شود.پروبیوتیکها، میکروبهای زندهای هستند که با حضورشان در موادغذایی، سبب بهبود فلورمیکروبی دستگاه گوارش شده و آثار مفیدی برای مصرفکننده دارند. همچنین پروبیوتیکها نقش حائز اهمیتی در افزایش اثرات سلامتبخش فرآوردههای غذایی دارند. از این رو باکتریهای پروبیوتیک افزوده شده به نوشیدنی فراسودمند زرشک، به آن ارزش تغذیهای بالاتری میبخشد که سبب افزایش مقاومت سیستم دفاعی بدن و جلوگیری از ابتلای مصرفکننده به برخی بیماریها میشود.